Ataşehir Belediyesi Mikail Aslan Konseri’ni İptal Etti

CHP'li Ataşehir Belediyesi, kendisinin davet ettiği sanatçı Mikail Aslan'ı 7. Kardeş Kültürlerin Festivali programından çıkardı.

CHP’li Ataşehir Belediyesi, kendisinin davet ettiği sanatçı Mikail Aslan’ı 7. Kardeş Kültürlerin Festivali programından çıkardı.

Dersim’li sanatçı Mikail Aslan’ın bir konseri daha iptal edildi. Bingöl Üniversitesi’nin konserini engellemek için salon kirasını 3 bin TL’den 20 bin TL’ye çıkardığı Mikail Aslan, CHP’li Ataşehir Belediyesi’nin de kendisini 7. Kardeş Kültürlerin Festivali programından çıkardığını duyurdu. 

“İki Üç Trole Boyun Eğdiniz”

Sosyal medya hesaplarından konser afişini yayınlayan Aslan “7. Kardeş Kültürlerin Festivali”ne davet ettiniz, sonra iki üç ırkçı trole boyun eğip bizi programdan çıkardınız. Bizi halkımızdan, halkımızı klamlarımızdan mahrum ettiniz. Kardeşliği sesimizi keserek mi inşa edeceksiniz @atasehirbld?” dedi.

Maçoğlu’ndan Destek Mesajı

Dersim Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile “Sanat her dilde, her sahnede kendini özgürce ifade edebilmeli ve her sahnede yer bulmalı” diyerek sanatçı Mikail Aslan’a destek oldu.